Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!*0184 - 642 145

Omschrijving:

Schaarpalletwagen

Manuele schaarpalletwagen geschikt als handpalletwagen, heftafel of werkbank. Gemakkelijk en ergonomisch in gebruik. Door middel van de dissel of het voetpedaal kunnen goederen op pallet op de ideale werkhoogte worden gebracht. De zijsteunen bieden extra stabiliteit wanneer de schaarpalletwagen op werkhoogte staat. Vanaf 400 mm hefhoogte zorgen de sterke steunpoten voor extra ondersteuning en stabiliteit waardoor de palletwagen niet vervormt tot een last van maximaal 1 ton. Deze palletwagen heeft een stevige stalen constructie met slijtvaste poedercoating.

Het ergonomische en met rubber bekleedde handvat dient als pomp- en stuurhefboom, met drie standen: heffen, neutraal en dalen. De daalsnelheid regelt u gecontroleerd en gedoseerd met de handhendel zodat breekbare goederen gecontroleerd neergezet kunnen worden. De inlooprollen vergemakkelijken het in- en uitrijden.

Het onderhoudsarme hydraulische systeem maakt dat deze palletwagen een lange levensduur heeft. Het overbelastingsventiel beschermt de hydraulische installatie tegen een te zware belasting. Daarnaast garanderen de smeernippels een hoge onderhoudsvriendelijkheid.

De polyurethaan stuur- en vorkwielen zijn stil, zorgen voor minder vloerbeschadiging en zijn bestand tegen metaalspanen en agressieve stoffen.

Specificaties:
- Vorklengte: 1170 mm
- Vorkbreedte: 540 mm
- Hefbereik: 85-800 mm

Specificaties:

WLL1 ton

Schaarpalletwagen

€ 595,00

st.
€ 595,00
1 st.
1 st.
€ 595,00
Prijs aanvragen

Klantenbeoordeling

Volg je ons al?

© 2024 Technische Hijsunie  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep