Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!*0184 - 642 145

Omschrijving:

Lampenketting antiek las (verroest)

Type: langschalmig
Beschikbare dikte: 10 mm

Deze antieke lampenketting is voorzien van een brede las waardoor deze een unieke uitstraling heeft ten opzichte van onze andere lampenketting. Deze ketting is enkel verkrijgbaar met een dikte van 10 mm. De ketting kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals het ophangen van lampen en decoratieve objecten. Op onze website kunt u ook diverse, bijpassende producten vinden waarmee u deze vintage ketting kan bevestigen. Kleuren kunnen door het roestproces enigszins afwijken van de weergegeven afbeelding.

De genoemde prijs is per meter. Vul bij het aantal de door u gewenste lengte in. Wilt u echter een afwijkende maat, zoals bijvoorbeeld 0,75 meter? Bestel dan 1 meter en vul bij de opmerkingen de precieze lengte in. Wilt u 2 stukken van 1,5 meter? Vul dan bij aantal 3 in en geef bij de opmerkingen aan dat u 2 stukken van 1,5 meter wilt. Wij maken de ketting dan voor u op maat.

Deze ketting wordt speciaal voor u op maat gemaakt en hij wordt passend naar uw wens behandeld. Daarom kan de ketting niet worden geruild of teruggenomen.

Klik hier om al ons bijpassende, antieke bevestigingsmateriaal te bekijken

Specificaties:

Dikte10 mm
MateriaalAntiek

Lampenketting langschalmig antiek las

€ 15,00

st.
€ 15,00
1 st.
1 st.
€ 15,00
Prijs aanvragen

Klantenbeoordeling

Volg je ons al?

© 2024 Technische Hijsunie  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep